Zöld búzafűlé + Ω3

A zöld búzafűlé + Ω3 egy olyan társítás, amely teljes mértékben magába foglalja és ötvözi a búzafűlé és az Ω3 zsírsav szervezetünkre gyakorolt összes jótékony hatását.

A zöld búzafűlében található vitaminok, enzimek, ásványi anyagok, nyomelemek és aminosavak tökéletes harmóniában vannak egymással a megfelelő aránynak köszönhetően. A szervezet egyszerűen felismeri ezt a jó hatású vitaminbombát, így hatóanyagai könnyen és megfelelő mennyiségben tudnak bejutni a véráramba, hogy kifejthessék jótékony hatásaikat.

Minden amit a Búzafűléről tudni érdemes
Mi a Zöld Búzafűlé?
Mit tartalmaz?
Mire jó?
Hogyan hat a szervezetünkre?
Miért érdemes megismerkedni ezzel a régóta ismert vitamin bombával?

Ω3 zsírsavak

Az omega-3 telítetlen zsírsavak jótékony hatással vannak az emberi szervezetre. Csökkentik a triglicerid szintet, a pulzusszámot, a vérnyomást és az érelmeszesedést. Mérsékelik a vér koleszterinszintjét, ezáltal csökkentik a szívbetegségek kockázatát. Létfontosságúak a normális anyagcseréhez, részt vesznek a sejtműködésben, beépülnek a sejthártyába, és rugalmasabbá teszik azt, így segítik elő az összes szervrendszer egészséges működését. Segítenek a magzat fejlődésében, csökkentik a koraszülés előfordulásának esélyét.

A mélyfagyasztott zöld búzafűlé +Ω3 használata

A fogyasztandó mennyiség a használat céljától függ! Ha nem általános immunrendszer erősítésre szeretné használni, a mennyiséget illetően forduljon a forgalmazóhoz!

A jégkockák felolvasztása

Ezt a készítményt kötelezően reggel, éhgyomorra kell elfogyasztani a kávé, tea, cigaretta stb. előtt. Még vizet sem szabad előtte inni. A kockát/kockákat bele kell helyezni egy üvegpohárba, és feloldásához rá kell önteni a szénsavmentes ásvány- vagy gyógyszertári desztillált vizet.

jégkocka víz idő
1 jégkocka 50 ml víz 30 perc
2 jégkocka 100 ml víz 60 perc
3 jégkocka 150 ml víz 90 perc
4 jégkocka 200 ml víz 120 perc
5 jégkocka 250 ml víz 150 perc
6 jégkocka 300 ml víz 180 perc

Tilos a városi ivóvíz használata a klórtartalma miatt! Műanyagkanállal való állandó kevergetés mellett egy perc alatt felolvad. Lehetőség szerint minél előbb meg kell inni. Ha torkának túl hidegnek bizonyul a keverék, felmelegítheti azt a következő módon:

Szükség van egy másik edényre, amibe langyos vizet önt, NEM MELEGEBBET A TESTHŐNÉL (legfeljebb 40 °C). Belehelyezi az üvegpoharát, és állandó kevergetés mellett csak addig szabad melegíteni, amíg el nem éri az ideális hőmérsékletet a fogyasztáshoz.

A teljes folyamat legfeljebb 2 percet vesz igénybe. A felolvasztást követő fél óra után a folyadékot nem szabad meginni. Az elfogyasztás után nem szabad enni, inni (vizet sem), dohányozni 1–3 óra hosszáig. Minél több kockát olvaszt fel, annál több időt kell várni az elfogyasztása után, hogy a hatóanyagok megfelelően felszívódhassanak a véráramba.

Mellékhatások

Első 3–4 napban jelentkezhet enyhe gyomorémelygés, ami a gyomor és bélrendszer tisztítását jelzi.

Adalékanyagok

Semmilyen adalékanyagot, tartósítószert, cukrot nem tartalmaz.

Ki nem használhatja a Zöld búzafűlevet jégkockákban?

- Azok a betegek, akiknek az immunrendszere túlműködik.
- Azok a betegek, akik érzékenyek a búzára.
- A termék használata 3 éves kor alatt nem ajánlott.

A hatás első jelei

Az első 3–4 napos tisztítófolyamat után lassan elkezdi az idegrendszer lenyugtatását. Az immunrendszer javulásának első jelei személyenként változóak, de leggyakrabban a 9–10 nap körül már érezhető a változás. Először az idegrendszerre hat pozitívan, majd felerősíti a fizikai erőnlétet, a munka- és életkedvet.

Ezt a terméket a HACCP rendszer alapján gyártjuk.